Привърженик на Тотнъм изгори фланелка на отбора си с името на Кристиан Ериксен (ВИДЕО)


Привърженик на Тотнъм изгори фланелка на отбора си с името на Кристиан Ериксен (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2002 0

Краен привърженик на Тотнъм реши да изгори своята фланелка на тима с името на бившия играч на тима Кристиан Ериксен, който се очаква да се присъедини към Манчестър Юнайтед.

Датският национал защитаваше цветовете на новака във Висшата лига – Брентфорд, и се представи на доста добро ниво, като успя и да реализира няколко попадения. Впоследствие Ериксен получи предложение от „пчеличките“ да остане, но той е избрал офертата на „червените дяволи“. Предложение към него имаше и от бившия му отбор Тотнъм, като в един момент той бе считан за сигурно ново попълнение на „шпорите“, тъй като беше заявил, че

Датчанинът игра за Тотнъм между 2013 и 2020 година и бе смятан за едни от най-добрите халфове в света, а след това премина в Интер. Пълният обрат в кариерата на Ериксен дойде повреме на Евро 2020 в мача на Дания срещу Финландия, в който той получи сърдечен арест, а впоследствие му бе поставен имплантируем кардиовертер-дефибрилатор (ICD).

По този начин той бе принуден да напусне „нерадзурите“ поради специфичните правила на Серия А, които забраняват на професионални състезатели да играят с подобни устройства в тялото си.

А по всичко личи, че привържениците на Тотнъм няма да са особено доволни ако техният доскорошен любимец избере да премине на „Олд Трафорд“, при положение че е бил потърсен и от „шпорите“, които ще играят в Шампионска лига, за разлика от Юнайтед.

Вижте още: Кристиан Ериксен е казал "да" на Юнйатед

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички