Тотнъм и НФЛ подписаха нов договор до края на 2030 година


Тотнъм и НФЛ подписаха нов договор до края на 2030 година
Снимка: Getty Images

872 0

Тотнъм и Националната футболна лига (НФЛ) обявиха днес (14 септември) удължаването на партньорството си до края на сезон 2029/30 в НФЛ. Като част от споразумението стадионът на "шпорите" ще получи официален статут на "Дом на НФЛ" в Обединеното кралство.

Партньорството продължава.

От НФЛ информират, че съгласно условията на партньорството, минимум два мача от редовния сезон на НФЛ на година ще продължат да се играят на стадиона от "световна класа" - единственият стадион, специално построен за игри на НФЛ извън САЩ, с поръчкови съоръжения, включително собствена трева, съблекални и медийни зони.

Първото по рода си партньорство вече осигури серия от незабравими мачове пред разпродадени тълпи в Северен Лондон, като 12 от 32-та отбора в НФЛ вече са играли на скъпото съоръжение. Там ще се проведат два мача по време на "London games" през октомври 2023-а.

"Ние сме развълнувани да продължим партньорството си с Тотнъм Хотспър до сезон 2029/30 и очакваме с нетърпение да бъдем домакини на бъдещи мачове от НФЛ на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Обединеното кралство", казва президентът на НФЛ - Роджър Гудел.

Редица медии отвъд Океана съобщават, че с удължаването на контракта между двете страни Тотнъм ще заработи сериозна сума пари не само от партньорството, но и от цялостните консумативи, за които феновете си плащат по време на мачовете.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тотнъм откри своето ново "бижу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички