Тотнъм договори футболист, който мрази клуба и наричал "шпората" Бейл "шимпанзе"


Тотнъм договори футболист, който мрази клуба и наричал "шпората" Бейл "шимпанзе"
Снимка: Getty Images

1497 0

Тотнъм е близо до силно лятно попълнение - от клуба са се договорили с футболиста на Лестър - Джеймс Мадисън, за трансфер. Атакуващият халф се е съгласил с предложените му условия за договор в Лондон, съобщава "Sky Sports".

Тотнъм ще брои за 26-годишния английски футболист 47 милиона евро. Мадисън се отчете с 10 гола и 9 асистенции в 32 мача за "лисиците" в тъжния сезон, в който шампионът на страната от 2016 година изпадна от Висшата лига.

С приближаващия трансфер на Острова припомниха, че преди малко повече от десетилетие халфът е изразил неприязън към Тотнъм и звездата им тогава - Гарет Бейл. Мадисън е публикувал няколко поста в Туитър през 2012 и 2013 година, в които обижда уелсеца и "шпорите".

"Страстно ненавиждам Гарет Бейл. успокой се, маймуно, Уилшър е 10 пъти по-готин от теб. Шимпанзе. Надявам се Луис Суарес да разгроми Тотнъм днес, не ми харесва този клуб. Особено тази маймуна (б.а. Бейл), за която всички говорят", пише тогава футболистът. Според "The Sun" Мадисън вече е изтрил старите туити. 

Мадисън, според слуховете, бил готов да напусне Лестър само заради Тотнъм и още един голям клуб - ето кой

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички