Топ 5 на звездите, изпаднали от Висшата лига: Чемпиъншип или нов отбор - какво ги очаква?


Топ 5 на звездите, изпаднали от Висшата лига: Чемпиъншип или нов отбор - какво ги очаква?
Снимка: GettyImages

2665 0

След драматичен завършек на сезона в английската Висша лига Лестър и Лийдс се присъединиха към вече изпадналия Саутхепмтън. И трите отбора ще играят в Чемпиъншип през следващата кампания, а с тях - и техните звезди, ако не осъществат трансфер.

Става въпрос за играчи със сериозен потенциал. Британското издание Givemesport ранкира и петимата най-добри футболисти, които изпаданаха от Висшата лига и ще играят в Чемпиъншип. Ето и кои са те:

5. Ромео Лавия (Саутхемптън) - за него изданието пише, че е получило информация от журналиста Руди Галети, според която е топ трансферна цел на Челси през това лято.

4. Армел Бела-Кочап (Саутхемптън) - и за него изданието съобщава, че има интерес от клубове във Висшата лига, но не се посочва кои конкретно. Информацията в случая е от журналиста Дармеш Шет.

3. Тайлър Адамс (Лийдс) - той се присъедини от РБ Лайпциг през миналото лято за около 20 милиона паунда, а вероятността да напусне отбора не изглежда никак малка.

2. Вилфред Ньонто (Лийдс) - италианското Tutto Mercato съобщава, че младокът представлява интерес за Манчестър Сити и Ювентус.

1. Джеймс Мадисън (Лестър) - най-примамливият изпадащ от Висшата лига, несъмнено би бил добро попълнение за не един и два клуба във Висшата лига, а и не само.

Други талантливи играчи, които си заслужават да бъдат споменати, можете да видите в Twitter публикацията по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички