Томас Тухел обеща да дава шансове на младите в Челси


Томас Тухел обеща да дава шансове на младите в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1034 0

Новият мениджър на Челси Томас Тухел направи голямо обещание към клуба, което със сигурност ще се хареса на феновете, ако бъде изпълнено. Немският специалист сподели, че ще дава много шансове на младите футболисти в отбора да оставят своя отпечатък.

"Удоволствие е да работя с момчетата, с които разполагаме, защото те имат качества, но имат и физически възможности да играят във Висшата лига. Знам колко трудно е да играеш за Челси и да се състезаваш за трофеите, но това е предизвикателството. Доволен съм, че всички момчета в състава го приемат, защото това оказва влияние на характера и на подхода ти.

Много е важно да разчитаме на младите момчета и да им вярваме. Не трябва да бъркаме липсата на опит с липса на качества. Те ще получават всеки шанс, за да оставят отпечатъка си тук. Но в крайна сметка трябва да приемем, че всичко е до качества и до това да се представяш на ниво. Няма да има подаръци за никого" - сподели Тухел.

А по-рано Томас Тухел лично пое отговорност за формата на един от своите играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички