Реднап с изненадващо разкритие: Лампард искаше само едно от летните попълнения на Челси


Реднап с изненадващо разкритие: Лампард искаше само едно от летните попълнения на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1761 0

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап заяви, че Челси е натресъл на Франк Лампард всички попълнения, взети в неговия период, с изключение на един играч. Това е интересно предвид факта, че една от причините за уволнението на Лампард беше това, че той не успя да разгърне напълно потенциала на новите играчи, в които клубът наля 220 милиона паунда през лятото.

"Преди години, разбира се, старши треньорите сами търсеха и гледаха играчите, вършейки по-голяма част от работата. Сега е различно. В наши дни по-голямата част от работата се върши от кадровия отдел, а това означава, че трябва да разчиташ на чужда преценка. Челси похарчи цяло състояние за нови играчи, което поставя мениджъра под натиск. От вас се изисква не само да ги пускате, но и те веднага да заиграят", заяви Реднап, който е чичо на Лампард.

"Когато това не се случи, както видяхме в случая с германците Тимо Вернер и Кай Хаверц, за всичко винят треньора. Но аз съм сигурен, че Франк стои само зад един от всички трансфери на Челси. Бих казал, че той отчаяно искаше да подпише с Бен Чилуел. Ето колко безумна стана играта", допълва треньорът, цитиран от "The Sun". A как Жозе Моуриньо коментира уволнението на Лампард вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички