"Страда от зависимост - бори се": Агент с притеснително признание за Сандро Тонали


"Страда от зависимост - бори се": Агент с притеснително признание за Сандро Тонали
Снимка: GettyImages

1858 0

За много притеснителна зависимост на една от големите звезди и надежди на Италия разказа неговият агент. Става въпрос за бившия полузащитник на Милан и настоящ футболист на Нюкасъл Сандро Тонали.

Неговият представител Джузепе Рисо призна, че Тонали се бори със зависимост от спортни залози и че се бори с това. От думите на Рисо става ясно, че английският клуб е наясно със ситуацията и е зад играча.

"Да, Сандро страда от зависимост към спортни залози - той се бори. Играе най-трудния си мач, като това е сериозен проблем, но съм сигурен, че Тонали ще успее да победи отново. Той е тъжен, в шок е заради тази история.

Надявам се този случай да спаси неговия живот, както и тези на много млади хора. Сандро разбира, че трябва да се фокусира върху това сериозно нещо, да се изправи срещу залозите със силен подход. Клубът (бел. ред. Нюкасъл) го подкрепя. Сандро тренира с отбора и мисля, че ще може да играе срещу Кристъл Палас" - заяви Рисо, цитиран от Фабрицио Романо.

Златан Ибрахимович пък се изказа безкомпромисно по темата със Сандро Тонали и залозите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички