Точно когато всички отписаха Марсиал, той приближи Моуриньо към първи трофей


Точно когато всички отписаха Марсиал, той приближи Моуриньо към първи трофей
Снимка: Guliver/GettyImages

975 0

Манчестър Юнайтед е последният полуфиналист за Купата на Лигата, след като "червените дяволи" този път успяха да реализират положенията си срещу Уест Хям и спечелиха комфортно с 4:1 над "чуковете" на "Олд Трафорд". Това стана само няколко дни след злополучното за домакините 1:1 във Висшата лига, което прати 20-кратния шампион на 11 точки от върха.

Вечерта започна страхотно за домакините, които откриха резултата още в 2'. Точен беше Златан Ибрахимович след впечатляваща асистенция на Михтарян в наказателното поле. в 35' обаче кадърът на Академията на Юнайтед - Ашли Флетчър, изравни резултата и по всичко изглеждаше, че Юнайтед ще има нова тежка вечер. 

Отписаният от всички Антони Марсиал обаче реши двубоя. Отново Михтарян се отчете с асистенция, когато в 48' френският нападател се разписа за 2:1. В 62' той вкара и втория си гол в срещата, а с това и двубоят изглеждаше приключил.

Все пак едно от най-интересните събития беше оставено за накрая. В 87' на терена се появи Бастиан Швайнщайгер - първото му появяване за сезона, откакто Жозе Моуриньо е мениджър на тима. В 93' пък Златан Ибрахимович фиксира крайното 4:1 в позла на "червените дяволи".

Манчестър Юнайтед се присъединиха към компанията на Ливърпул, Саутхямптън и Хъл Сити, които също се класираха за полуфинала. Жребият е тази вечер, а сблъсъците вече са с реванши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички