Титулярите на Манчестър Сити се измъчиха срещу Шефилд Уензди във ФА Къп


Титулярите на Манчестър Сити се измъчиха срещу Шефилд Уензди във ФА Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

1496 0

Отборът на Манчестър Сити постигна минимален успех като гост на Шефилд Уензди с 0:1 в мач от 1/8-финалите на ФА Къп. "Небесносините", които излязоха с почти изцяло титулярен състав, си осигуриха място на четвъртфиналната фаза на надпреварата след гол на Серхио Агуеро.

Единственото попадение в срещата падна в началото на второто полувреме, когато Бенжамен Менди намери аржентинския голмайстор с добро подаване, а завършващият удар на Агуеро успя да матира вратаря на домакините. 

"Гражданите" имаха смазващо предимство по отношение на топката, а и създадените положения. Хората на Пеп Гуардиола си размениха четири пъти повече подавания в мача от своя съперник, което бе показателно за смазващото превъзходство в срещата.

Въпреки това Сити успя да реализира само едно попадение в срещата, което с оглед на футболистите на терена изглеждаше твърде малко. На "Хилзбъро" играха имена като Агуеро, Бернардо Силва, Давид Силва, Жезус, Марез и Родри. В защита пък играха Кансело, Стоунс, Отаменди и Менди, а на вратата бе Клаудио Браво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички