Хари Кейн с дежурен гол, Ричарлисон се отпуши с хеттрик, а Тотнъм разби сингапурци (ВИДЕО)


Хари Кейн с дежурен гол, Ричарлисон се отпуши с хеттрик, а Тотнъм разби сингапурци (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1119 0

Тотнъм постигна безпроблемен успех, налагайки се с 5:1 над Лайън Сити от Сингапур, в контрола изиграна в азиатската страна. В герой за "спърс" се превърна Ричарлисон, който наниза хеттрик, а сред голмайсторите бе и Хари Кейн, който се отчете с дежурен гол.

Срещата започна кошмарно за английския гранд, след като той позволи на неговия съперник да поведе в резултата. Шавал Ануар комбинира с Максим Лестиен и наказа "шпорите". В добавеното време на първата част обаче (49') Тотнъм получи правото да стреля от 11 метра. Зад топката застана Хари Кейн и не сгреши за 1:1.

Втората част принадлежеше изцяло на "спърс". Ричарлисон се появи от пейката и наниза 2 бързи попадения за 4 минути. Първо, в 48', след като се възползва от карамбол в наказателното поле, а след това в 52' записа името си сред голмайсторите отново

До края на срещата Тотнъм изцяло доминираше сингапурския си съперник. Преднината на лондончани стигна до 2 гола, след като Джовани Ло Селсо се разписа в 73-ата минута, а в 91' Ричарлисон оформи своя хеттрик, след като бе изведен в противниковото наказателно поле и не сбърка, оформяйки крайното 5:1.

Припомняме, че на 18 юли Тотнъм загуби с 2:3 от Уест Хям в контрола в Австралия. 5 дни по-късно трябваше да срещне Лестър в Тайланд, но срещата бе отменена поради обилен дъжд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички