Тимо Вернер призна: Във Висшата лига е по-трудно, отколкото си мислех


Тимо Вернер призна: Във Висшата лига е по-трудно, отколкото си мислех
Снимка: Getty Images/Guliver

855 0

Германският нападател на Челси Тимо Вернер започна добре в дебютния си сезон за новия си тим, но постепенно формата му спадна, като вече 8 поредни мача, в които е взел участие за "сините" от Лондон, не може да се разпише. Той признава, че във Висшата лига е по-трудно, отколкото си е мислел.

"Няма значение колко пари струваш, винаги има напрежение, когато пристигнеш в нов клуб. Но аз мисля, че мога да се справи много добре. Не е нещо ново. Напрежението е малко по-високо в сравнение с последните години, но добрите футболисти са най-добри под напрежение. Това е моят план, мога да се справя много добре под напрежение.

Висшата лига е малко по-различна от предишното първенство, в което играх (Бундеслигата). Контактът е по-голям и по-здрав, отколкото в Германия, очаквах го, но не чак толкова. Началото бе добро, но сеаг след много мачове ми е малко трудно. Трудно е, когато играеш на всеки три дни" - сподели Вернер.

А наскоро неприятна беда сполетя съотборник на Вернер в Челси. Колата на Рийс Джеймс е била ограбена, докато той е раздавал храна на деца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички