Нобелов лауреат дава най-ценното си, за да провали трансфер в Ливърпул


Нобелов лауреат дава най-ценното си, за да провали трансфер в Ливърпул
Снимка: Getty Images

2108 0

Носителят на Нобелова награда за химия за 2021 година - Бенджамин Лист от Франкфурт, предложи да се откаже от наградата си, ако свързаната с Ливърпул звезда на Айнтрахт Франкфурт - Дайчи Камада удължи договора си с клуба от Бундеслигата.

Камада беше свързван с преминаване на "Анфийлд". 26-годишният атакуващ халф е във впечатляваща форма за Франкфурт този сезон. Той има 13 гола и пет асистенции в 30 мача този сезон.

"Дайчи Камада – ако отиде в друг клуб, то това ще ми разбие сърцето, искам да се възползвам от възможността днес да сложа медала си на кантара, ако остане в Айнтрахт, ще му го дам", каза Лист преди началото на мача от Шампионска лига между Айнтрахт и Наполи.

В момента Айнтрахт Франкфурт е шести в Бундеслигата и също така достигна осминафиналите на Шампионска лига. 26-годишният Камада е ключов играч за отбора на Оливър Гласнер, който спечели Лига Европа през изминалия сезон. Договорът на японския национал обаче ще изтече в края на сезона и все още двете страни не са договорили нов контракт.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виртуозният гол на Нунес срещу Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички