Тиаго Силва се надява да подпише нов контракт с Челси


Тиаго Силва се надява да подпише нов контракт с Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1110 0

Защитникът на Челси Тиаго Силва се надява, че лондонският клуб ще продължи контракта му. В края на август Силва сключи едногодишен договор с Челси, в който е включена опция за продължение с 12 месеца.

Тиаго се чувства великолепно във Висшата лига, след като се сработи добре с Курт Зума в центъра на отбраната на "сините". 36-годишният бразилец е доволен от сътрудничеството си с мениджъра Франк Лампард и се надява то да продължи и през следващия сезон.

"Гордея се с това, че мой треньор е човек, който е бил един от най-добрите полузащитници в света и срещу който съм играл. Ние споделяме своите мнения в съблекалнята и това е много хубаво. Той разговаря много с мен, а аз се старая с всички сили на терена и извън неговите предели. Опитвам се да играя колкото може по-добре и да използвам опита си, за да помагам на младите играчи. Това е първият ми опит в Премиършип, но се надявам да продължа да играя добре и контрактът ми да бъде продължен", заяви Силва, цитиран от Football.London. А за кой играч на Юве ще се пробва Челси - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички