Тиаго пред Робъртсън след Арсенал - Ливърпул: Не разбирам как Робо бе избран за най-добър (ВИДЕО)


Тиаго пред Робъртсън след Арсенал - Ливърпул: Не разбирам как Робо бе избран за най-добър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4952 0

Любопитен момент съпътства края на отложеното дерби между Арсенал и Ливърпул от Висшата лига на Англия. Започналият като титуляр Тиаго Алкантара се пошегува със съотборника си Анди Робъртсън в интервю след срещата, като испанецът недоумяваше как съотборникът му е избран за играч на мача.

Двамата започнаха като титуляри за мърсисайдци, а през втората част се отчетоха с по една асистенция за важната победа над "артилеристите", която ги остави в битката за титлата. "Не разбирам как Робо взе наградата за играч на мача" - отсече шеговито Тиаго.

Шотландският национал и играч на Ливърпул заслужи наградата, като при награждаването му коментира, че предпочита да е в позицията на Манчестър Сити преди решаващите сблъсъци. „Все още сме в надпреварата, така че трябва да се съсредоточим върху това, което правим и мачовете, които ни предстоят. Все още имаме шанс да ги настигнем", добави Робъртсън.

Ливърпул имаше късмета да не изостава на почивката, след като Тиаго допусна жестока грешка, която остави Лаказет лице в лице с вратаря на гостите. За щастие на испанския халф френската звезда не успя да реализира, а Фирмино и Жота бяха безкомпромисни през втората част за крайния успех с 2:0. "Червените" изостават само на една точка от първата позиция при оставащи девет кръга. След мача с Арсенал Юрген Клоп не скри радостта си, но отправи предупреждение към Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички