"The Times" разкри изненадващия бъдещ клуб на Де Хеа


"The Times" разкри изненадващия бъдещ клуб на Де Хеа

5221 0

Сензационна новина пусна днес английското издание "The Times". Тя гласи, че вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа може да премине в Ювентус. През седмицата "червените дяволи" загубиха от "бианконерите" в мач от груповата фаза на Шампионска лига и изданието написа: "Във вторник Де Хеа игра срещу бъдещия си клуб".

"Ювентус е майсторът на умните сделки. Ако Юнайтед не се съгласи да им продаде Давид през лятото, "бианконерите" ще почакат до края на контракта му и ще подпишат с Де Хеа безплатно", пише още "The Times", като се позовава на източници в италианския хегемон.

ЕНРИКЕ: ДЕ ХЕА Е ПОКАЗАЛ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВРАТАР

През настоящия сезон испанският национал записа 9 мача във Висшата лига, като само в един от тях успя да запази вратата си суха. Наскоро стана ясно, че вратарят отказва да си поднови контракта с английския клуб.

Де Хеа е от играчите, които привличат сериозно погледите на европейските грандове. През 2015 година испанецът се размина с трансфер в Реал Мадрид, след като документацията не бе направена на време. В последните седмици се коментира, че интерес към него има и от френския шампион ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички