Атомно: Когато Рой Кийн и Вини Джоунс се срещнаха в мач (ВИДЕО)


Атомно: Когато Рой Кийн и Вини Джоунс се срещнаха в мач (ВИДЕО)
Снимка: Getty Imagesа

7709 0

През 1994 година по терените в Англия става опасно, когато младият Рой Кийн бе в средата на първия си сезон в Манчестър Юнайтед, току-що дошъл от Нотингам Форест. Тогава Вини Джоунс кара втория си период в Уимбълдън.

Двете от най-лошите момчета за футбола на Острова се срещнаха в класически здрав сблъсък, след като в петия рунд бяха събрани от жребия на ФА Къп. А двамата си дадоха корав дуел в средата на терена.

Някои от влизанията бяха с двата крака във въздуха, напълно безумни. Все пак нямаше излишно оставане на терена, симулации и превивания от болка. А главният съдия имаше далеч по-различен критерий в сравнение с това, което се наблюдава в момента.

Легендарният Ерик Кантона също получи по някое друго наглед ужасно влизане, но пък демонстрира завидно хладнокръвие и не излезе извън нерви, както го стори година по-късно при кунг-фу ритника си срещу фен на същия стадион година по-късно.

Мачът завърши с успех с 3:0 в полза на "червените дяволи", а футболът тогава определено е доста по-различен, отколкото в момента. Насладете му се чрез видеото по-долу в материала.

Феновете на Манчестър Юнайтед пък получиха коледни поздрави от Кристиано Роналдо, който се показа с 15-членното си семейство (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички