Тен Хаг с голямото признание: Фъргюсън го удостои с това, което никой мениджър на Юнайтед не получи (ВИДЕО)


Тен Хаг с голямото признание: Фъргюсън го удостои с това, което никой мениджър на Юнайтед не получи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8736 0

Манчестър Юнайтед спечели първи трофей под ръководството на Ерик тен Хаг, след като сломи с 2:0 Нюкасъл във финала за Купата на Лигата. И двете попадения паднаха през първото полувреме и бяха дело на Каземиро (33') и на Маркъс Рашфорд (39').

Еуфорията при "червените дяволи" бе сериозна след първия трофей от 2017 година насам. Мениджърът на Юнайтед Тен Хаг пък спечели още повече симпатии от всички около клуба на "Олд Трафорд".

Вероятно едно от най-големите признания за него дойде от легендарния сър Алекс Фъргюсън. Шотландецът остава в историята на клуба като най-великия мениджър, а след успеха над Нюкасъл ясно показа оценката си за Тен Хаг.

Той го удостои със специална прегръдка и поздравления за спечеления трофей. При предишните наставници на Манчестър Юнайтед в последните години рядко се е виждала такава връзка с Фъргюсън. Можете да видите въпросните кадри чрез видеото по-долу в материала.

Припомняме, че преди по-малко от седмица беше забелязано, че Ерик тен Хаг вечеря със сър Алекс Фъргюсън (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички