Тен Хаг отсече: Аз съм човекът, който ще върне славните дни на Манчестър Юнайтед


Тен Хаг отсече: Аз съм човекът, който ще върне славните дни на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3037 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг отговори без дори и миг колебание, че ще успее да върне славните дни на "червените дяволи" „Убеден съм, че ще го направя – направих го навсякъде", отсече Тен Хаг пред Sky Sports.

Отговорът на Тен Хаг е подобен на това, което Юрген Клоп каза на първата си пресконференция, след като беше назначен за мениджър на Ливърпул преди седем години. Тогава германецът предизвика няколко повдигнати вежди, когато прогнозира: "Ако седя тук след четири години, аз съм уверен, че ще имаме една титла."

Клоп, който поемаше отбор, намиращ се на 10-о място във Висшата лига, сгреши, макар и само с 12 месеца. Но дали Тен Хаг, който спечели три титли от Ередивизи, включително два дубъла за четири пълни сезона като мениджър на Аякс, ще получи такова време в Юнайтед?

„Не мога да помоля феновете да бъдат търпеливи – надявам се, че ще бъдат – защото искат да видят печеливш отбор и затова съм тук, но трябва да го създам“, каза Тен Хаг, цитиран от Sky Sports. „Но процесът отнема време, просто е."

А какво каза Тен Хаг за Кристиано Роналдо, четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички