Манчестър Юнайтед се ядоса на ПСЖ заради Рашфорд, не мислят да го продават


Манчестър Юнайтед се ядоса на ПСЖ заради Рашфорд, не мислят да го продават
Снимка: Getty Images

1603 0

Манчестър Юнайтед няма намерение да се разделя с нападателя Маркъс Рашфорд, въпреки интереса на ПСЖ към него, пише "ESPN". Научвайки, че френският клуб е контактувал с близкия кръг на английския национал, от Юнайтед са се разгневили и са предупредили парижани, твърди изданието.

Съобщава се, че от "Олд Трафорд" дори не смятат да разглеждат предложения за нападателя през това лято. Според "ESPN" французите оценяват Рашфорд на 60 милиона паунда, докато ръководството на английския гранд смята, че той струва 120 милиона паунда.

Английският национал има договор с "червените дяволи" до 2023 година, като в него е вписана опция за още един сезон. От клуба са настроени да подпишат ново споразумение с 24-годишния футболист.

В днешния ден мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че ще разчита на Рашфорд. "Той е много важен. От първия ми ден в клуба съм много доволен от него. Не искам да го губя. Той със сигурност влиза в плановете на Манчестър Юнайтед", каза нидерландецът. А ето кой нападател набелязаха "червените дяволи". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички