Изненада: Холанд няма да стои дълго в Манчестър Сити - бащата на Ерлинг разкри бъдещето му


Изненада: Холанд няма да стои дълго в Манчестър Сити - бащата на Ерлинг разкри бъдещето му
Снимка: Getty Images

10483 0

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд изглежда, че няма намерение да се задържа дълго на "Етихад". Или поне това се подразбира от любопитно изказване на неговия баща Алфи, който е бивш играч на "гражданите".

Бащата на Холанд смята, че неговият син трябва да премине през всички топ първенства на Европа, заради което може да остава най-много по три-четири години в даден шампионат. Той "пресметна", че в Германия и Англия синът му ще прекара по две години и половина.

“Мисля, че Ерлинг иска да изпробва своите умения във всички топ първенства. Така ще може да остане във всеки шампионат най-много за три-четири години - в Германия и Англия по две години и половина, а след това и в Испания, Италия, Франция, нали?", каза през смях бащата на Холанд.

“В нашия списък мисля, че Манчестър Сити е най-добрият отбор, а Байерн (Мюнхен) е втори. Реал Мадрид е на трето място, а на четвърто е Пари Сен Жермен. Също така имаме предвид и други английски отбори, освен Сити, които също са доста добри - Ливърпул и Челси. Към тях добавяме и Барселона. Това са тимове на едно и също ниво”, каза още Алфи Холанд в документалния филм за сина му "Холанд - голямото решение".

Междувременно се появиха информации, че Реал Мадрид може да шокира футболния свят и да извади 180 милиона за Холанд (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички