Съученици тормозят сина на Джак Уилшър заради падението на баща му


Съученици тормозят сина на Джак Уилшър заради падението на баща му
Снимка: Getty Images

3198 0

Бившият футболист на Арсенал и национал на Англия Джак Уилшър заяви в интервю пред "The Athletic", че никога не си е представял, че ще бъде в такава ситуация на тази възраст.

29-годишният полузащитник остана без отбор през месец май тази година, след като за последно носи екипа на Борнемут:

"Ако трябва да съм честен, никога не съм си представял, че ще съм в такава ситуация. Днес тичах на една лекоатлетическа писта и си мислех какво се обърка в кариерата ми. Всички ми казваха, че на 28-29 години ще съм на върха на кариерата си и аз наистина го вярвах. Мислех си, че ще играя за националния отбор на Англия и ще съм в топ отбор".

"Синът ми ме пита как така никой не ме иска. Не знам как да му го обясня. Арчи е на 9 години постоянно ме пита защо не отида в МЛС или Ла Лига. Знаете колко лоши могат да бъдат децата... неговите съученици постоянно го питат: "Баща ти не е достатъчно добър футболист ли?"", разкри с прискърбие Уилшър.

Изигралият 182 мача в английската Висша лига футболист преди години бе определян като бъдеща звезда, но в момента е без отбор и няма индикации, че ще си намери такъв!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички