Сър Алекс смята, че Юнайтед ще "помогне" на Ливърпул да стане шампион


Сър Алекс смята, че Юнайтед ще "помогне" на Ливърпул да стане шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

2273 0

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е споделил очакванията си относно това кой измежду Ливърпул и Манчестър Сити ще спечели битката за титлата в Англия. След поредния кръг във Висшата лига мърсисайдци запазиха 2-те си точки аванс пред "гражданите" на върха в класирането, но съперникът им има мач по-малко.

Освен силния Уулвърхемптън, Ливърпул няма да играе с големи отбори в оставащите кръгове до края, докато Сити му предстои да мери сили с Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Според сър Алекс дербито на Манчестър на "Олд Трафорд" ще бъде мачът, в който актуалният шампион на Англия ще загуби точки и ще позволи на Ливърпул да спечели гонката.

Големият шотландец е споделил какво очаква пред Фил Бардсли. Той от своя страна го е разказал на приятеля си и бивш съотборник в Бърнли Джонатан Уолтърс. Последният сподели мнението на Фъргюсън пред "ВВС".

"Разговарях с Фил Бардсли и той наскоро е седял на трибуните със сър Алекс Фъргюсън. Сър Алекс мисли, че Ливърпул ще спечели Висшата лига. Той мисли така, защото смята, че Юнайтед ще може да вземе точки от Сити", сподели Уолтърс. Наскоро звезда на Ливърпул призна, че му е тежко да гледа как съперникът за титлата побеждава. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички