Звезда на Ливърпул: Трудно ми е да гледам победите на Сити


Звезда на Ливърпул: Трудно ми е да гледам победите на Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1737 0

Нападателят на Ливърпул Садио Мане призна, че му е трудно да вижда успехите на конкурента за титлата в Англия - Манчестър Сити. Побеждавайки с 2:0 Фулъм, "гражданите" се качиха на върха във Висшата лига, но днес Ливърпул може да си върне лидерството, ако победи Тотнъм.

Двамата претендента за титлата вече изиграха двата мача помежду си за сезона, така че в остатъка от него са принудени да се следят един-друг. И това не преминава лесно за Мане.

"Честно казано, мисля, че би било грешка да позволим това да ни влияе. Ние сме по-фокусирани върху своята игра, но мисля, че е съвсем нормално да поглеждаме към Сити. Когато гледам техните мачове, понякога изпитвам повече напрежение, отколкото, когато играя, защото искам да загубят", коментира Мане пред "Sky Sports".

"Сигурен съм, че това го искам не само аз, но и треньорът ни. Дори той да го отрече, аз съм сигурен, че той също иска Сити да губи", допълни сенегалецът. Той е желан от един от най-големите отбори в Европа. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички