Сър Алекс не е доволен, че Манчестър Юнайтед разчита само на головете на Рашфорд


Сър Алекс не е доволен, че Манчестър Юнайтед разчита само на головете на Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

2549 0

Легендарният мениджър - сър Алекс Фъргюсън, сподели, че Манчестър Юнайтед се нуждае от друг източник на голове, за да напрежението върху голмайстора Маркъс Рашфорд. Юнайтед спечели първия си трофей от шест години насам с победата на финала на Карабао Къп в неделя над Нюкасъл. А бившият им мениджър присъства на тържествата, след като бе поканен от Ерик Тен Хаг.

Рашфорд, който вкара шест от последните 13 гола на Юнайтед във всички състезания, смяташе, че е постигнал 25 гола за сезона в неделя, но по-късно беше попадението бе записано като автогол от защитника на Нюкасъл - Свен Ботман.

Сър Алекс изрази предпазливост относно зависимостта от Рашфорд

Фъргюсън е впечатлен от формата на Рашфорд, след като отбеляза 17 гола в 19 мача след завръщането си от Световното първенство с Англия, но изрази предпазливост относно зависимостта на Юнайтед от нападателя.

"Той е фантастичен, завършването му винаги е добро и той винаги насочва ударите си много правилно, което е наистина важно за един нападател“, каза Фъргюсън пред Sky Sports, описвайки Рашфорд като нападател, който действа отляво, а не като нападател отляво. 

"Той е в страхотна форма. За съжаление, той е основният източник на голове, а бихме могли да намерим още един. Но той до този момент се справя". Фъргюсън е в отлични отношения с мениджъра на Юнайтед, както няколко пъти вече показа досега. Освен това след спечеления трофей сър Алекс направи голям жест към Тен Хаг, прегръщайки го, като показа, че имат много близка връзка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички