Съперниците треперят: Клоп обяви, че Салах е на 100% намерил формата си


Съперниците треперят: Клоп обяви, че Салах е на 100% намерил формата си
Снимка: Guliver/GettyImages

1579 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че по-колебливата форма на голмайстора на тима Мохамед Салах в началото на сезона се е дължала на физически проблеми. Египетският национал получи контузия в рамото по време на финала на Шампионска лига, а след това участва и на Световното първенство в Русия, но не се представи на ниво.

"Тялото му вече е готово на 100 процента, той може да разчита на физиката си. Играчите участваха на това дълго Световно първенство, Египет отпадна по-рано, но Мо игра на 94-95 процента, заради рамото. След това имаше две-три седмици почивка. Това не е нищо. Той винаги дава всичко от себе си, но неговото тяло имаше нужда от време, за да се адаптира.

СТАНА ЯСНО ЗАЩО САЛАХ НЕ Е НА СЪЩОТО НИВО ТОЗИ СЕЗОН В АНГЛИЯ

Той продължава да бъде играч от световна класа, заплаха за всеки един отбор, но в началото на сезона в головите ситуации не беше толкова спокоен и хладнокръвен. Но още преди началото на последната пауза за националните отбори си личеше във всяка тренировка, че той отново е намерил формата си. Дори Мо Салах е човешко същество и се нуждаеше от време", коментира Клоп.

Тази вечер Ливърпул гостува на Пари Сен Жермен в много важен мач от Шампионска лига. Двубоят в Париж започва в 22:00 часа българско време. Въпреки думите на Клоп, статистиката показва, че Салах се проваля срещу големите отбори. Вижте материала тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички