Ливърпул се "гмурка надълбоко" - пожела една от големите звезди на Реал Мадрид


Ливърпул се "гмурка надълбоко" - пожела една от големите звезди на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2156 0

Ръководството на Ливърпул ще направи нов опит да привлече нападателя на Реал Мадрид Марко Асенсио, твърди испанската медия "OK Diario". Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп е твърдо решен да подсили своята атака, въпреки имената, с които разполага в предни позиции.

"Червените" се опитаха да привлекат младия испанец и през лятото, когато се говореше за сума от порядъка на 180 млн. евро. Офертата бе отхвърлена от Кралския клуб, тъй като Асенсио бе считан за подходящия заместник на напусналия Кристиано Роналдо, който пое в посока Торино.

Испанската медия посочва още, че Юрген Клоп е силно привлечен от играта на младока и се надява, че слабата форма на "белия балет" ще принуди тима да се раздели с Асенсио, за да потърси по-опитен нападател.

Междувременно немският специалист съобщи много добра вест за "червените" привърженици преди големия сблъсък срещу Пари Сен Жермен в турнира Шампионска лига. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички