Суперталантът Фирмино си избра №11 (ВИДЕО)


Суперталантът Фирмино си избра №11 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2561 0

Независимо че Роберто Фирмино се превърна във втория най-скъп играч за Ливърпул в историята, през следващия сезон друг футболист ще облече фланелката със знаменития номер 7. 

Бразилският национал, който преминава на "Анфийлд" от тима на Хофенхайм за сумата от 29 млн. паунда, вчера е помолил да облече червеният екип с номер 11. Това е цифрата, която стои на гърба му и в националния тим.

Като се има предвид значението на трансфера, се смяташе, че Фирмино ще заиграе с номер 7 - фланелката, която стана известна с Кевин Кигън, Кени Далглиш и Луис Суарес. Тази чест обаче ще се падне на Джеймс Милнър, който официално ще стане част от Ливърпул на 1 юли.

Милнър, който отхвърли доста по-солидни финансови оферти, за да премине на "Анфийлд", играеше с номер 7 и в Манчестър Сити. Той е пожелал да продължи с него и при "мърсисайдци", след като през изминалия сезон никой не носеше този номер на гърба си.

Ударното начало на трансферния прозорец за Ливърпул ясно показва какви са амбициите на клуба за следващия сезон. А ето и малка част от това, което може суперталантът Фирмино:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички