Ливърпул готви трансфери на 3 от звездите на Копа Америка


Ливърпул готви трансфери на 3 от звездите на Копа Америка

2631 0

Ръководството на Ливърпул е твърдо решено да се бори за топ 4 през следващия сезон, като за целта тимът е готов да преговаря за 3 от големите имена на тазгодишната Копа Америка.

Най-сигурен изглежда трансферът на Роберто Фирмино от Хофенхайм. Новоизлюпеният национал впечатлява сериозно през последните 2 години, а "Sky Sports" информира, че скоро двата клуба ще сключат сделката окончателно.

Трансферната сума ще е в размер на 18 милиона паунда, а Фирмино ще подпише за 5 години. Освен това той може да играе на всяка позиция в нападението, което ще улесни раздялата с Рахим Стърлинг.

В същото време близо до трансфер е и Карлос Бака. Асът на Севиля е с изненадващо ниска клауза за разтрогване (21.5 милиона паунда), която ръководството на Ливърпул ще активира. Очаква се "рохибланкос" да предложат нов договор на Карлос Бака, който обаче не крие, че иска да се пробва във Висшата лига.

Третото име е това на Саломон Рондон, който е голмайстор на Зенит (Санкт Петербург) през миналия сезон с 20 гола. Освен това той донесе единствената победа на Венецуела на Копа Америка с гол за 1:0 срещу Бразилия. Той има още една година от своя договор и може да напусне Зенит срещу 15 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички