"Студен душ" за Барселона и Реал Мадрид: 23-годишен футболист на Манчестър Сити изобщо не мисли за трансфер


"Студен душ" за Барселона и Реал Мадрид: 23-годишен футболист на Манчестър Сити изобщо не мисли за трансфер
Снимка: Getty Images

3908 0

Аржентинският нападател на Манчестър Сити - Хулиан Алварес, е само на 23 години, но вече е спечелил почти всичко възможно на клубно и национално ниво.

Младокът стана световен шампион и носител на Копа Америка с "гаучосите", а с "гражданите" грабна титла, ФА Къп, Шампионска лига, Суперкупа на Европа и трофея от Световното клубно първенство...

Прочетете още: Да сториш немислимото: 5 играчи, спечелили Шампионска лига и световното първенство в един сезон

Името на голаджията все по-често започна да се спряга за испанските колоси Реал Мадрид и Барселона, но самият той даде да се разбере, че в момента изобщо не мисли за трансфер:

"Истината е, че съм много щастлив в Манчестър Сити. Вече съм в клуба малко повече от година и съм много радостен за всичко, което успяхме да постигнем. Тук всички ми помагат. Израснах като футболист и като човек. Разбира се, продължаваме да мечтаем и да искаме да спечелим още трофеи. Това ще бъде и целта ни - да се опитаме да го направим отново", обясни Алварес, цитиран от Фабрицио Романо.

*Хулиан Алварес има договор с Манчестър Сити до лятото на 2028-а година, а порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 90 милиона евро. До момента може да се похвали с 27 гола и 14 асистенции в 75 мача за "небесносините" във всички турнири.

Кафу, Дида и Роналдиньо очакват Хулиан Алварес от Сити да се присъедини към елитната им компания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички