Страхотни новини за Ливърпул: Ключов играч поднови тренировки


Страхотни новини за Ливърпул: Ключов играч поднови тренировки
Снимка: Getty Images/Guliver

2975 0

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино поднови тренировки с останалите от състава в испанския курорт Марбея, след като пропусна три мача поради мускулна травма. 27-годишният футболист взе участие в първата тренировъчна сесия на възпитаниците на Юрген Клоп от подготвителния лагер в Испания тази сутрин в опит да влезе в оптимална форма след контузията.

Самият бразилец ще бъде зорко наблюдаван от медицинския щаб на мърсисайдци преди завръщането му на терена. За последно, Фирмино се появи в игра като резерва при загубата с 0:3 от Барселона на „Ноу Камп“ в първи полуфинал от Шампионската лига на 1 май.

Офанзивният играч на „червените“ не бе възстановен, за да се включи при героичния обрат в реванша на „Анфийлд“ седмица по-късно, при който Ливърпул триумфира с 4:0, за да се класира за втори последователен път на финал в най-престижния европейски клубен турнир. Бразилецът ще се опита да бъде на 100% готов за финала в надпреварата срещу Тотнъм на „Уанда Метрополитано“ в Мадрид на 1 юни.

Междувременно стана ясно, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е взел решение относно привличането на Садио Мане на "Бернабеу" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички