Флорентино Перес взел решение относно привличането на Садио Мане


Флорентино Перес взел решение относно привличането на Садио Мане
Снимка: Getty Images/Guliver

16836 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е взел решение да не привлича в своя отбор една от големите звезди на Ливърпул Садио Мане. Това твърди испанският експерт Едуардо Инда, като подчертава още, че това действие е в противоречие с мениджъра Зинедин Зидан, който е желаел сенегалеца в отбора си.

Името на Садио Мане бе многократно свързвано с трансфер на "Сантяго Бернабеу" през последните седмици, но към момента няма информация за преговори между двата клуба. Според Едуардо Инда обаче интерес към Мане от страна на Кралския клуб вече липсва, понеже Перес се е отказал от подобен ход.

Президентът на Реал не желае да похарчи твърде голяма сума за сенегалския голмайстор, а смята, че от Ливърпул няма да го пуснат за по-малко пари. Според Инда мърсисайдци са посочили цена от 200 млн. евро пред ръководството на "белите", което окончателно е прекратило преговорите между двата тима.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп получи много добра новина преди големия финал в Шампионска лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички