Стивън Джерард пред завръщане във Висшата лига


Стивън Джерард пред завръщане във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1215 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е отворен към идеята да се завърне във Висшата лига. Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс е желан от ръководството на Астън Вила, което наскоро оваканти треньорския пост, уволнявайки Дийн Смит.

Бирмингамци се разделиха със Смит, след като записаха пет последователни поражения във Висшата лига. Сега ръководството на клуба иска да назначи нов наставник на отбора преди следващия мач с Брайтън на 20-и ноември.

Sky Sport съобщава, че Вила ще се заеме сериозно със задачата по намирането на нов треньор в следващите 24 до 48 часа. От английската медия допълват, че Джерард е в близки отношения с изпълнителния директор на Астън Вила Кристън Пърслоу, с когото се познават от съвместния им престой на "Анфийлд".

Легендата на Ливърпул и настоящ коментатор на Sky Sports Джейми Карагър смята, че неговият приятел и бивш съотборник Джерард е поставен пред дилема дали да остане в Рейнджърс, или да поеме към Астън Вила, който е отличен клуб за начало на неговата кариера като мениджър във Висшата лига.

"Мисля, че Астън Вила като клуб би бил страхотен ход за Стивън Джерард. Но ситуацията, в която се намира в момента, е, че той отне титлата на Селтик миналия сезон и има отлични шансове да я спечели отново. Мисля, че в един перфектен свят той би искал да остане в Рейнджърс до края на сезона и да си тръгне оттам с две титли", коментира Карагър.

Друг бивш съотборник на Джерард пък го посъветва да поеме друг клуб от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички