Става напечено! Феновете на Манчестър Сити към Гуардиола: Гледай си работата, не нас


Става напечено! Феновете на Манчестър Сити към Гуардиола: Гледай си работата, не нас
Снимка: Getty Images

2067 0

Феновете на Манчестър Сити не реагираха особено добре на думите на мениджъра на тима Пеп Гуардиола, който заяви след зрелището от Шампионска лига (6:3 срещу РБ Лайпциг), че трябва да има повече привърженици по трибуните. Във въпросния мач имаше 38 000 заети места от налични 55 000.

"Това, което той каза, ме изненада. Не съм сигурен, че това е негова работа. Той не разбира трудностите, през които някои хора минават, за да посетят мач на "Етихад" в сряда вечерта в 8 часа (в толко започна мачът местно време). Те имат деца, за които да мислят, може да нямат възможност да си го позволят, а и все още има някои проблеми около коронавируса.

Не виждам защо ще прави такъв коментар. Той е категорично най-добрият треньор в света, но, казано във възможно най-милия смисъл, мисля, че може би трябва да си гледа работата като треньор. Хората говорят повече за коментара на Пеп, отколкото за фантастичния мач.

Да поставяш под въпрос подкрепата, която получаваш, което той всъщност прави, е разочароващо и ненужно. Освен това така дава възможност на феновете на противниковите отбори, които чакат всяка възможност, за да ни нападат за това, че си мислят, че имаме слаба посещаемост. Хората наричат "Етихад Стейдиъм" "Емптихад" (от английската дума "empty" - празен). Генерално нашата посещаемост е отлична" - заяви генералният секретар на официалния клуб на привържениците на "гражданите" - Кевин Паркър.

А преди известно време Пеп Гуардиола разкри дали е отказал Кристиано Роналдо от това да премине в Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички