Стана ясно кой е заразеният с коронавирус играч на Борнемут


Стана ясно кой е заразеният с коронавирус играч на Борнемут
Снимка: Getty Images/Guliver

1042 0

Вратарят на английския Борнемут Аарън Рамсдейл потвърди, че е дал положителен тест за коронавирус след повторното тестване. Според него, първият му тест в понеделник преди началото на тренировките е бил отрицателен и вероятно се е заразил в супермаркета.

В неделя от щаба на Борнемут съобщиха, че пробата на един от играчите е положителна, но не назоваха името му. Рамсдейл няма никакви симптоми и се чувства нормално. Положителна проба е дал още един служител на клуба, който не е футболист.

"Това определено стана шок за мен. Последните няколко дни се опитвам да осмисля как се е случило. С никой не съм общувал, а сега съм заразен. Бях толкова внимателен, колкото и по време на карантината. Когато мислиш, че не си заразен, просто следваш правилата и ходиш единствено в магазина и това е по-страшно от всичко. Сега осъзнавам, че съм болен", заяви 22-годишният Рамсдейл, цитиран от Sun.

Сезонът в Англия бе прекратен през март заради пандемията от коронавирус. Мачовете могат да бъдат подновени през юни без зрители. Във Висшата лига има още един случай на заразен (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички