4 клуба от топ 6 в Англия искат нападател на опашкар


4 клуба от топ 6 в Англия искат нападател на опашкар
Снимка: Getty Images/Guliver

1079 0

Нападателят на Борнемут Джошуа Кинг е желан от четири клуба от топ 6 в английската Висша лига през лятото. Известни са само два от тях - Манчестър Юнайтед и Челси. На Кинг му остава още година от контракта с настоящия му клуб, като вероятно той ще напусне през лятото. Той има 48 гола след пристигането си в редиците на „черешките“ преди пет години. 28-годишният футболист има 46 мача за националния отбор на Норвегия, където е отбелязал 17 попадения.

Манчестър Юнайтед отправи оферта на стойност 20 млн. паунда за играча в последния ден от януарски трансферен прозорец, но не направи ново подобрено предложение. Тимът подписа с Одион Игало под наем от китайския Шанхай Шънхуа, но според слуховете се очаква да отправят нова оферта за норвежеца това лято, особено ако Игало се завърне в Китай след изтичането на наема му.

Кинг би бил добър трансфер за Юнайтед, заради способността му да играе както в центъра на атаката, така и по крилото, където скоростта му бе използвана през годините в Борнемут. Мениджърът на Челси Франк Лампард също иска да добави атакуваща мощ в състава си, когато отвори летният трансферен прозорец. А кой друг нападател следят "червените дяволи" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички