Спрягани да напуснат Арсенал представиха гостуващите екипи за сезон 2019/20 (СНИМКИ + ВИДЕО)


Спрягани да напуснат Арсенал представиха гостуващите екипи за сезон 2019/20 (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4677 0

Арсенал показа екипите, с които ще гостува през новия сезон. Любопитното в случая е, че в представянето взеха участие играчи, около които се спекулира за евентуално напускане на лондонския клуб. Става въпрос за Пиер-Емерик Обамеянг, Месут Йозил и Александър Лаказет.

Екипът е бананово жълт. Базиран е на символичните фланелки от началото 90-те години, с които тогава "топчиите" се състезават. "Адидас" е дизайнерът, заменяйки "Пума", а на самия екип има малки сенчести шарки, разположени на зиг-заг. Те са направени с цел препратка към двата сезона между 1991-93 година, когато фланелките са имали подобни нюанси. С тях са се състезавали играчи като Иън Райт, Пол Мърсън, Рей Парлур и Кевин Кембъл.

Участието на настоящите звезди на лондончани в презентацията дава надежда на феновете, че те няма да напуснат "артилеристите", въпреки интереса към тях. Най-несигурно изглежда бъдещето на Обамеянг, за когото се твърди, че е поискал трансфер. Прави впечатление обаче отсъствието на капитана Лоран Косчелни. За него се смята, че със сигурност ще напусне Лондон след 9-те прекарани години там. Вижте каква сума искат от Арсенал, за да се разделят с него - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички