Шеф в Аякс към Арсенал: Продайте Йозил и вземете Зиеш на половин цена


Шеф в Аякс към Арсенал: Продайте Йозил и вземете Зиеш на половин цена
Снимка: Getty Images/Guliver

3568 0

След изминалия сезон в Шампионска лига, логично Аякс е един от най-следените отбори в Европа. Грандовете са готови да се "избият" за звездите в тима на Ерик Тен Хаг, които стигнаха до 1/2-финал в турнира, като по пътя елиминираха шампиона от предишните три издания Реал Мадрид, както и още един фаворит в лицето на Ювентус.

Френки Де Йонг вече си уреди мечтания трансфер в Барселона, а капитанът Матайс Де Лихт е все по-близко до изхода на "Йохан Кройф Арина". Директорът в клуба и бивш играч на Арсенал Марк Овермарс разкри, че е дал любопитен съвет на лондонския гранд, като дори сподели мнението си, че Хаким Зиеш е по-добър от най-скъпоплатения играч в селекцията на Унай Емери Месут Йозил.

"Изненадан съм, че около Зиеш е толкова тихо. Той направи страхотен сезон, но всички в днешно време гледат цифрите, а не работата, която се върши на терена. Моето мнение е, че Зиеш е по-добър от Йозил. Предложих на Арсенал да го продаде и да вземе Зиеш на половин цена, но от клуба официално отхвърлиха идеята ми", сподели Овермарс.

Самият Хаким Зиеш в началото на лятото пък направи любопитен коментар, като каза в кои два отбора би се радвал да продължи кариерата му. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички