Специалист с опит в Ла Лига и Висшата лига е спряган като фаворит №1 за поста на Ерик Тен Хаг


Специалист с опит в Ла Лига и Висшата лига е спряган като фаворит №1 за поста на Ерик Тен Хаг
Снимка: Getty Images

7157 0

През настоящата кампания Манчестър Юнайтед не показва най-доброто си лице, а за мнозина виновник е треньорът Ерик тен Хаг. Клубът отпадна от Шампионска лига и участието му в евротурнирите за сезон 2023/24 приключи, а с това спекулациите за негов евентуален наследник на мениджърския пост започнаха.

Испански специалист наследява Ерик тен Хаг?

От Испания идват слухове, че Манчестър Юнайтед се интересува от Хулен Лопетеги, като в клуба имат огромно уважение към работата на 57-годишния специалист, който за последно бе начело на Уулвърхемптън през 2023-а година, съобщава "Relevo".

OЩЕ: Кризата в Манчестър Юнайтед породи редица нежелани рекорди в клуба.

Лопетеги беше национален селекционер на Испания през 2018-а година, откъдето напусна с противоречие, след като се разкри, че е имал сделка с Реал Мадрид, без да я разкрие пред футболната федерация в страната.

Последният му ангажимент беше с Уулвс, така че според мнозина фактът, че вече има опит във Висшата лига, ще бъде предимство за него. От гореспоменатото издание обаче информират още, че с течение на времето се очаква и други треньорски имена да бъдат свързвани с треньорския стол на "Олд Трафорд".

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Екзекутор" на Левски е напът да привлече низвергнат в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички