Фабрицио Романо разкри: "Екзекутор" на Левски е фаворит за подписа на Дони ван де Беек от Манчестър Юнайтед


Фабрицио Романо разкри: "Екзекутор" на Левски е фаворит за подписа на Дони ван де Беек от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1694 0

Известният спортен журналист Фабрицио Романо написа в социалните мрежи, че Манчестър Юнайтед със сигурност ще се раздели, поне временно, с Дони ван де Беек!

26-годишният нидерландец бе привлечен на "Олд Трафорд" през лятото на 2020-а година (за 39 милиона евро от Аякс), но така и не успя да се превърне в твърд титуляр в състава на "червените дяволи", още по-малко пък при сегашния им наставник - Ерик тен Хаг.

Според Романо, "екзекуторът" на Левски в турнира Лига на конференциите преди няколко месеца - Айнтрахт Франкфурт, е фаворит за подписа на полузащитника!

Преговорите между английския и немския клуб напредват, като идеята им е Ван де Беек ще отиде да поиграе в Бундеслигата под наем. Той има договор с Юнайтед до лятото на 2025-а година, а цената му е паднала до 10 милиона евро (според "Transfermarkt").

Романо допълва, че лидерът в испанската Ла Лига - Жирона, също е проявил интерес към халфа, но на този етап предлага по-лоши за Манчестър условия по сделката.

*До момента Дони ван де Беек е изиграл общо 62 мача за "червените дяволи" във всички турнири, в които се е отчел с едва 2 гола и 2 асистенции. През пролетта на 2022-ра той дори бе пратен под наем в Евертън, но и там не впечатли - 7 двубоя и 1 попадение.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Започва съвместна дейност между Левски и Айнтрахт Франкфурт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички