Спциалния или... Непобедимия?


Спциалния или... Непобедимия?
Снимка: Guliver/GettyImages

1868 0

Манчестър Юнайтед играе на пълни обороти от началото на сезона. Въпреки че загуби Суперкупата на Европа от Реал Мадрид в средата на август, отборът стартира ударно във Висшата лига, печелейки 4 мача от 5 възможно. "Червените дяволи" не са загубили двубой, а освен това играят силен футбол, особено на "Олд Трафорд".

До голяма степен това се дължи на мениджъра Жозе Моуриньо. Популярен с това, че вторият му сезон винаги е най-силният, португалецът връща бавно, но славно аурата на Манчестър Юнайтед. А освен това се грижи и за собственото си резюме.

С победата над Еверън през уикенда, Моуриньо продължава личния си рекорд никога да не губи в неделни мачове у дома във всички първенства, в които е водил отбори.

От времето си в Униао Лейрия насам Специалния има 105 домакински мача в неделя, от които е спечелил 81, а в 24 случая отборите му са завършили наравно - серия, която е неповторена от никой друг треньор, пише "Opta".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички