Райън Гигс разкри за скандал в Манчестър Юнайтед


Райън Гигс разкри за скандал в Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

4617 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че в клуба съществува напрежение, което е прераснало в скандал. Става въпрос за неразбирателство между мениджърът на тима Жозе Моуриньо и младата надежда Маркъс Рашфорд.

Гигс коментира случващото се в тима пред "ITV", като заяви, че неразбирателството между двамата идва от факта, че английският национал иска да играе като централен нападател, но това няма как да се случи, тъй като Специалния има в тима си Ромелу Лукаку, а скоро и Златан Ибрахимович.

"Това е проблем за Рашфорд. Той иска да играе на върха на атаката, но Юнайтед разполага с Лукаку и Ибрахимович. В националния отбор е подобна ситуацията. Там е Хари Кейн, който се подвизава на върха на атаката.

Поради тази причина има лек спор между Моуриньо и Рашфорд, но лично за мене той се представя по-добре, когато играе от ляво. Дори ми напомня много за Тиери Анри. Забелязал съм, че когато Рашфорд играе в центъра на атаката, той често бяга на ляво", разкри Гигс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички