Солскяер за симулацията на Сон: Ако ми беше син, щях да го оставя без храна


Солскяер за симулацията на Сон: Ако ми беше син, щях да го оставя без храна
Снимка: Getty Images/Guliver

5848 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази недоволството си от постъпката на нападателя на Тотнъм Хюн Мин Сон, заради чиято симулация съдията на дербито между двата тима не зачете гол на Единсон Кавани в 33-ата минута.

Преди гола Мактоминей владееше топката и, махайки с ръка, тя попадна в лицето на корееца. Той падна на тревата, което вбеси Солскяер. "Червените дяволи" губеха с 0:1 през първото полувреме, но през второто вкараха 3 безответни гола и спечелиха двубоя.

"Ако той беше мой син и падне по този начин, , след което има нужда от помощта на съотборниците си, за да стане, тогава нямаше да получи храна. Това е срамна постъпка. Голът беше идеален, но всички бяха измамени от Сон. Ние - не, но съдиите - да", заяви норвежкият наставник, цитиран от "ВВС".

"За съжаление, съдията реши, че ние не играем футбол. Или ВАР го реши. Шокиран съм от решението, че това е било нарушение", допълни Солскяер. А какви според него са шансовете Серхио Агуеро да заиграе на "Олд Трафорд" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички