Бруно Фернандеш вкарал дузпата на Гранада, виждайки само с едното око


Бруно Фернандеш вкарал дузпата на Гранада, виждайки само с едното око
Снимка: Getty Images/Guliver

1604 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че полузащитникът Бруно Фернандеш е реализирал дузпата в мача срещу Гранада в Лига Европа, виждайки само с едното си око.

Снощи португалецът прекъсна головата си суша от 6 мача, след като реализира 11-метров наказателен удар в последната минута от редовното време на 1/4-финалния двубой и затвърди успеха на своя тим с 2:0.

Дузпата беше назначена от главния съдия заради нарушение на полузащитника на испанците Ян Брис, който удари Фернандеш по лицето. Дори и частичната загуба на зрението му не попречи на португалския халф да отбележи от бялата точка.

"Не видях инцидента, но видях окото му, когато напусна терена. Майк Фелан ми каза, че е бил ударен в лицето и е било чиста дузпа, но самият аз не го видях. Окото му се зачерви. Да вкараш, виждайки само с едно око, също е умение", обясни Солскяер. А ето какво каза още той за самия мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички