Солскяер след загубата от последния: Нямаме извинения


Солскяер след загубата от последния: Нямаме извинения
Снимка: Getty Images/Guliver

1909 0

Оле Гунар Солскяр заяви, че Манчестър Юнайтед „няма извинения“ след изненадващото си поражение при визитата на последния в класирането Уотфорд с 0:2 (отзиви от мача четете тук).

„Червените дяволи“ бяха в серия от шест последователни мача без загуба в лигата преди гостуването на „Викъридж Роуд“, но груба грешка на вратаря Давид Де Хеа и дузпа, предизвикана от Аарън Уан-Бисака, доведоха до неприятния изход на двубоя за играчите на норвежеца.

„Изключително разочарован съм, защото трябва да печелим повече точки срещу съперници като сегашния. Сигурен съм, че те не бяха с особено голямо самочувствие, имайки предвид позицията им в класирането. Ние бяхме в приповдигнато настроение и уверени в успеха след последните добри резултати, но просто отсъствахме в днешния мач. Нямаше никаква смелост и класа пред гола. Нямаме извинения. Подготвихме се добре, няма да обвинявам никого за поражението“, коментира Солскяер.

Междувременно Солскяер заяви, че той има последната дума по отношение на трансферите (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички