Солскяер каза, че той има последната дума за трансферите в тима


Солскяер каза, че той има последната дума за трансферите в тима
Снимка: Getty Images/Guliver

3369 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че той има финалната дума за трансферите в клуба. Трима от вече уволнените наставници в Англия до момента през сезона Маурисио Почетино, Унай Емери и Марко Силва споделиха, че те не са ръководили трансферната политика в клубовете си. При Солскяер обаче нещата са по-различни, тъй като именно норвежецът е основният инициатор за привличането на един от най-желаните нападатели в Европа през този сезон Ерлинг Браут Холанд.

„Винаги имам финалната дума. Не бих допунал нито един нов играч в клуба преди да кажа „да“. Нещата трябва да се случват така, имаме добър колектив и ако аз не харесвам даден играч, не го искам в състава си“ каза Оле Гунар Солскяер.

„Червените дяволи“ са доста близо до привличането на 19-годишния талант на РБ Залцбург Ерлинг Холанд. Все още не е ясно дали Юнайтед ще се опита да привлече играча през зимата, или ще изчака да свърши сезона. Друг играч, който често попада в едно изречение с „Манчестър Юнайтед“ и „трансфер“ е халфът на Юнайтед Пол Погба. Въпреки характера на французина и фактът, че според мнозина той се опитва да форсира изходящ трансфер от тима, Солскяер смята, че играчът е недоволен, заради невъзможността му да играе в последните месеци. А ето какво казва агентът на играча Мино Райола.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички