"Оле аут": Фенове на Юнайтед заляха Солскяер с критики след поредната издънка


"Оле аут": Фенове на Юнайтед заляха Солскяер с критики след поредната издънка
Снимка: Getty Images/Guliver

9295 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед продължава да разочарова с представянето си в последно време, а това няма как да не доведе до негативни реакции сред привържениците на отбора. След като "дяволите" загубиха като гост на Уотфорд, мнозина фенове призоваха Оле Гунар Солскяер да напусне тима.

В социалните мрежи все по-активно се ползва хаштагът #OleOut, който се ползва от негодуващи запалянковци срещу норвежкия специалист. Някои от най-острите реакции гласят: "Той не притежава лидерски качества, никога не е ядосан, никога няма план за мача. Той е футболна легенда, но не и мениджър."

"Не мога и няма да измъчвам себе си, гледайки нов мач на Манчестър Юнайтед с този човек като треньор".

Друго любопитно мнение гласи: "Най-добрата опция пред Манчестър Юнайтед е да има двама треньори. Нека Солскяер да се фокусира върху мачовете срещу топ отборите в първенството, а другият мениджър - срещу отборите от долната половина на таблицата."

"Всичко, което искам за Коледа, е Маурисио Почетино", пише друг запалянко, който смята, че сега е моментът "дяволите" да назначат бившия мениджър на Тотнъм. Междувременно стана ясно, че Почетино вече има ясна идея кой отбор ще поеме, но това ще стане през лятото (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички