Солскяер ще обсъди януарските трансфери с шеф в Юнайтед


Солскяер ще обсъди януарските трансфери с шеф в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2151 0

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че ще говори с изпълнителния директор на клуба Ед Уудуърд относно трансферните планове на "червените дяволи" за януарския прозорец.

Норвежецът се справя отлично след идването си на "Олд Трафорд", като спечели и четирите си мача начело на тима, но призна, че надали евентуални входящи трансфери ще зависят от него. "Сигурен съм, че ръководството има планове за трансферния прозорец, сигурно има план още от лятото. Структурата на клуба е феноменална и съм сигурен, че те имат своите цели.

Аз съм тук, за да изразя мнението си по този въпрос и съм сигурен, че ще поговорим, ако те планират нещо. Аз съм тук, за да работя с настоящите играчи. Всички те се представят на ниво и докато това е така, ще получават шансове. Това е моята работа - да правя подобри играчите и отбора като цяло", коментира Солскяер на пресконференция преди утрешния двубой с Рединг от третия кръг на ФА Къп. Норвежкият специалист разкри, че тимът ще замине на кратък лагер в Дубай след срещата с Рединг, за да се подготвя при по-добри условия за мача с Тотнъм от 22-ия кръг на Висшата лига.

В следващия си двубой "червените" ще трябва да се справят без един от основните си футболисти - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички