Юнайтед излиза за следващия си двубой без голямата си звезда


Юнайтед излиза за следващия си двубой без голямата си звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

1958 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да пропусне следващия двубой на тима срещу Рединг в мач от турнира ФА къп. Това заяви мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер на пресконференция по-рано днес.

"Не съм сигурен дали Пол ще бъде готов за този мач. Той получи удар срещу Нюкасъл", заяви Солскяер, като подчерта, че ще настъпят някои промени в титулярния състав за мача: "Ще има промени и всеки един ще получи своя шанс."

Солскяер намекна, че Ромелу Лукаку и Алексис Санчес най-вероятно ще започнат като титуляри: "Някои от тях изгарят от желание да играят. Разбира се, че искам да пусна в игра както Лукаку, така и Санчес. Това е важно за тях, защото те се нуждаят от повече игрови минути."

Междувременно Андер Ерера заяви, че отборът им може да победи всекиго, а в центъра на терена разполагат с един магьосник. Повече подробности около изказването на испанеца може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички