Перишич разкри защо отказал на Манчестър Юнайтед


Перишич разкри защо отказал на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2278 0

По време на Световното първенство Иван Перишич впечатли с изявите си с екипа на Хърватия. Той игра добре и през сезона с екипа на Интер, което засили още повече интереса на Манчестър Юнайтед към него. След края на Мондиал 2018 от "Олд Трафорд" са отправили и официална оферта за крилото, който обаче отказал подобен трансфер.

"Вярно е, през лятото имаше оферта за мен от Манчестър Юнайтед. Беше доста добра оферта и аз бях близко до това да си тръгна от Интер. Желанието на Лучано Спалети да ме задържи обаче се оказа ключово в този момент. Такива дребни неща натежават много при вземането на подобен избор.

Радвам се, че съм привлякъл вниманието на треньор като Моуриньо, което доказва, че съм работил добре през сезона. Освен това всички знаят колко голям треньор е той и какъв голям отбор е Манчестър Юнайтед. Трудно ми бе да не мисля за тази оферта, докато решавах бъдещето си. Радвам се, че съм привлекъл вниманието ми и това ще ме мотивира още повече да тренирам по-здраво", сподели Перишич пред "Mirror".

ИНТЕР ДАВА ИКАРДИ, ЗА ДА ВЗЕМЕ ТРАНСФЕРНА ЦЕЛ №1 В КЛУБА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички