Солскяер с телефонен "тормоз" над Холанд, иска го в Манчестър Юнайтед


Солскяер с телефонен "тормоз" над Холанд, иска го в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2151 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се отказва от желанието си да привлече своя сънародник Ерлинг Холанд на "Олд Трафорд". Норвежкият специалист е толкова решен да вземе Холанд, че го "тормози" с телефонни разговори регулярно.

Британското издание "Мирър" съобщава, че обажданията на Солскяер към Холанд са зачестили в последно време, като норвежецът иска да е сигурен, че талантливият нападател няма да предприеме друг ход, без да го предупреди. Солскяер се надява, че ще убеди Холанд да подпише с Юнайтед.

Въпреки това кандидатите за Холанд са твърде много, а за Юнайтед ще бъде много трудно да се пребори за подписа му. Реал Мадрид и Барселона са сред отборите, които искат Холанд, а към този списък можем да добавим и европейския шампион Байерн Мюнхен, който го вижда като наследник на Роберт Левандовски.

Солскяер обаче може да се окаже "коз" за Юнайтед в преговорите с Холанд заради добрите му взаимоотношения с нападателя още от съвместната им работа в Молде. В същото време се появиха информации, че Манчестър Юнайтед може да си върне Кристиано Роналдо (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички